Apua Inno-Vointiin verkkosivustolta

Olemme jo aiemmin blogissa ja seminaareissa kertoneet, että innovaatioon tarvitaan kaikki. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Tähän kysymykseen pureutuu Inno-Vointi-projektin päätuotos.

Olemme toteuttaneet projektin tutkimukseen perustuen nettisivuston, johon olemme koonneet esimerkkejä, työkaluja ja periaatteita julkisen sektorin innovaatiotoimintaan ja sen johtamiseen.

Merkittävä osa sivustosta paneutuu eri rooleissa toimivien henkilöiden konkreettisiin tehtäviin. Miten johtajat, esimiehet ja työntekijät osallistuvat innovaatiotoimintaan? Oma kokonaisuutensa on luotu myös henkilöstöhallinnolle.

Sivusto sisältää:

  • toimintatapoja uudistamisen johtamiseen
  • apuja työhyvinvoinnin tukemiseen palvelu-uudistuksissa
  • virikkeitä uudistusten toteutustapojen määrittelyyn
  • tukea yhteistyön parantamiseen henkilöstöryhmien välillä
  • työkaluja kaikille henkilöstöryhmille
  • yhteisen keskustelun välineen julkisen sektorin organisaatioille.

Sivusto julkaistaan päätösseminaarissa Miten onnistua julkisen sektorin uudistamisessa? – Ota mallia! 21.5.2013, ja sen jälkeen se on saatavilla verkossa – ilmaiseksi kaikille, tässä samassa osoitteessa inno-vointi.fi.

Toinen tärkeä hankkeessa syntynyt tuotos on ITU – Innovaattorin työkirja. Työkirja on tehty innoittamaan kaikkia julkisen sektorin työntekijöitä. Siitä lisää myöhemmin.

Miten onnistua julkisen sektorin uudistamisessa? – Ota mallia!

200 ilmoittautuneen raja päätösseminaariin rikkoutui eilen. LUME-keskuksessa on tilaa vielä sadalle julkisen sektorin innovaatioista kiinnostuneelle kuulijalle.

Sinulla on aikaa 10.5 asti ilmoittautua 21.5 klo 12-16 järjestettävään Inno-Vointi -hankkeen päätösseminaariin. Seminaari on avoin ja ilmainen tilaisuus.

Voit ilmoittautua seminaariin tämän linkin kautta: https://koulutus.ttl.fi/Default.aspx?tabid=350&id=2332

Tervetuloa kuulemaan miten julkinen sektori pystyy ylläpitämään palvelutasonsa niukkenevilla resursseilla. Kohdeorganisaatiot ovat myös esillä seminaarissa.

 

Miten onnistua julkisen sektorin uudistamisessa? – Ota mallia!

Inno-Vointi -hankkeen seminaari lähestyy. Seminaari järjestetään tiistaina 21.5.2013 klo 12-16 Aalto-yliopiston LUME-keskuksessa. Seminaari on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus. Ilmoittautuminen päättyy 10.5!

Aikaa on vielä hyvin jäljellä mutta paikat täyttyvät nopeasti, joten kannattaa toimia pian. Yli puolet paikoista on jo viety.

Voit ilmoittautua seminaariin tämän linkin kautta https://koulutus.ttl.fi/Default.aspx?tabid=350&id=2332

Seminaarissa käsitellään julkisten palvelujen uudistamista ja uudistamisen johtamista. Lisäksi seminaarissa julkistetaan laaja maksuton verkkosivusto julkisen sektorin toimijoille.

Palvelujen uudistamisessa tarvitaan tavoite- ja käytäntölähtöisyyden kohtaamista. Tervetuloa kuulemaan miten julkista sektoria voidaan uudistaa hyvinvointia tukevalla tavalla.