Kataisen kansliaan Inno-Voinnin ilosanomaa

Pääministeri Katainen puhui melkein Inno-Vointi -aatoksin aamu-TV:n lähetyksessä 13.12. Siitä innostuneena lähetimme hänelle KANNUSTAVAA viestiä Inno-Vointi-tiimistä, ja saimme vastauksen eduskunta-avustajaltaan – ei voi sanoa etteikö olisi yritetty! Mistä tietää, vaikka sanoma pääministerin kansliassa leviäisi…

From: Jyrki Katainen@eduskunta.fi

Hei ja kiitos viestistänne pääministeri Kataiselle.

Välitän viestinne eteenpäin. Mukavaa joulun odotusta ja kiitokset hienosta työstä!

Ystävällisin terveisin

Emma Hannonen

Poliittinen sihteeri, Kokoomuksen eduskuntaryhmä

Pääministeri Kataisen eduskunta-avustaja emma.hannonen@eduskunta.fi

Lähettäjä: Hasu Mervi [mailto:Mervi.Hasu@ttl.fi]
Lähetetty: 13. joulukuuta 2013 10:16
Vastaanottaja: Katainen Jyrki
Aihe: KIITOS aamun tärkeästä nostosta!

Hei Jyrki,

iloksemme huomasimme, että aamun lähetyksessä mainitsit, että paras keino saada Suomi kasvuun on ottaa käyttäjät mukaan palvelujen kehittämiseen. Yksityisen sektorin hyödyntämää asiakkaiden asiantuntemusta tulisi käyttää mallina julkisella sektorilla. Rahojen niukkeneminen ei tarkoita palvelujen huonontumista, jos ne osataan tuottaa uudella tavalla.

Täältä työelämän tutkimuksen puolelta toteamme, että olemme aivan samaa mieltä! Loistavaa, että nostit tämän asian esiin julkiseen keskusteluun.

Olemme tutkineet julkisten palveluiden kehittämistä viime vuodet Inno-Vointi- hankkeessa. Siitä syntyi tuloksena kaikille avoin nettisivusto, jossa on paljon käytännön vinkkejä julkisten palvelujen uudistamiseen ja nimenomaan siten, että otetaan sekä käyttäjät että ruohonjuuren työntekijät mukaan kehittämiseen, katso www.innovointi.fi

Hankkeen puolesta tervehtien Inno-Vointi- tutkijatiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *