Tulevia tapahtumia: arviointityöpaja ja uusi video

Inno-Vointi ansaitsee kehittävän arvioinnin: työpaja kutsutuille osallistujille helmikuussa 2014

Inno-Vointi – hankkeen kehittävä arviointi kutsutuille henkilöille pidetään osallistavana työpajana 5.2.2014. Tapahtuman toisena kokoonkutsujana Inno-Vointi-tiimin lisäksi on hankkeen johtoryhmän puheenjohtaja, Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Elina Lehto-Häggroth. Paikkana on Vantaan kaupungin valtuustosali Tikkurilassa http://fi.wikipedia.org/wiki/Vantaan_kaupungintalo

Inno-Vointi – tutkimushanke huipentui päätösseminaariin ja tuotosten julkistamiseen toukokuussa, ja hanke päättyi kesäkuussa. Hankkeen viestintä ja jälkityöt ovat jatkuneet syksyn mittaan aktiivisena. Hankkeeseen osallistui 16 organisaation ihmisiä lähes kolmen vuoden ajan – siispä on hyvä kysyä, mitä on jäänyt käteen, mitä hankkeen tuotoksista on käytössä puolisen vuotta päättymisen jälkeen – mitä uutta sovellustyötä on jo käynnissä ja mitä on tehtävissä jatkossa niin tieteellisellä kuin soveltavallakin rintamalla!

Kehittävän arvioinnin menetelmän soveltamisesta työpajassa vastaavat Eveliina Saari (Työterveyslaitos) ja Katri Kallio (VTT), jotka ovat kehitelleet arviointimenetelmää Suomessa. Inno-Vointi -tiimistä löytyy monipuolista osaamista!

Uusi Inno-Vointi -video julkaistaan helmikuussa 2014

Tekeillä on haastatteluvideo, joka antaa kasvot ja äänen todellisille arjen innovaattoreille hankkeen piiristä. Haastateltavia innovaattoripersoonia olisi riittänyt, valinta oli vaikea!

Videotuotanto toteutetaan Työterveyslaitoksen ja Sitran yhteistyönä.

  • Työnimi ”Puhetta Inno-Voinnista”; julkispalvelujen ihmisläheisestä uudistamisesta niukkenevien resurssien aikana ja Inno-Voinnin käytännön tekijöistä positiivisessa hengessä
  • Video julkistetaan youtubeen, yhteistyökumppanit tuotannossa on viestintätoimisto Deski ja Sitra
  • Kolmen Inno-Vointi -henkilön ja innovaattorin haastattelu; ammattilaiset eri rooleista ja eri palvelualueilta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *