KUMOUS -hanke punoi digiarkea Espoon Dipolissa 27.5.

KUMOUS -hankkeen avausseminaari Digiarkea punomassa järjestettiin Espoon Dipolissa 27.5.2015.

Seminaarin alussa improvisaatioryhmä Kolina viritti seminaarivieraat digitalisaation teemaan esittämällä näytelmän digitalisaation uhkista ja mahdollisuuksista yleisön antamien lausahdusten perusteella.

Avausseminaarin paneelissa huippuasiantuntijat käsittelivät digitalisaation haasteita palvelutalouden kannalta, digipalvelujen käyttäjien arjen näkökulmaa sekä vaikutuksia työhön. Lopuksi avattiin hankkeen kokeiluista oppimisen ideaa sekä esiteltiin hankkeen osallistujakumppanit.
Kumous videolta voit katsoa tiivistetyn koosteen hankkeen ja avausseminaarin teemoista

Sari Käpykangas ja Jari Porras

Sari Käpykangas ja Jari Porras

Reijo Paajanen, Helinä Melkas ja Sanna Mäkinen

Reijo Paajanen, Helinä Melkas ja Sanna Mäkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *