Joulun ja Uuden Vuoden terveisiä Inno-Vointi projektista!

Tehty työ kantaa hedelmää: projektissa valmistaudutaan tulosten julkaisemiseen kevään 2013 aikana. Päätösseminaari pidetään tiistaina 21.5 klo 12-16 Aalto-yliopiston LUME-keskuksessa Helsingin Arabianrannassa. Merkkaa ajankohta kalenteriin!

Pääjohtaja Mirjami Laitinen ja professori Pentti Arajärvi päätösseminaarin puhujia

Hankkeen päätösseminaarissa 21.5.2013 klo 12-16 pääpuhujat ovat julkisen sektorin keskeisiä vaikuttajia. Heitä kannattaa kuulla! Seminaarin tarkemmasta ohjelmasta ja seminaariin ilmoittautumisesta tiedotetaan kevään aikana.

Onnistu julkisten palveluiden uudistamisessa –sisältö julkisen sektorin koko henkilöstölle

Inno-Vointi –projektissa on valmisteltu käytännön toimintaan suunnattua päätuotosta, Inno-Vointi –mallia. Malliin kootaan toimintatapoja uudistusten johtamiseen julkisella sektorilla. Luonnoksen, ”prototyypin”, sisältöä viimeistellään. Tuotos julkaistaan verkkosivustona toukokuussa. Sisältö vastaa ajankohtaiseen tarpeeseen Suomen julkisella sektorilla.

Oppimistyöpajasta hyvää palautetta: ”Jatkoi hyvien työpajojen sarjaa”

Syksyn päätapahtumassa Design Factoryssä lokakuun lopussa hankkeen kaikki 16 osallistujaorganisaatiota testasivat Inno-Vointi -mallin sisältöä ja osallistuivat mallin kehittämiseen. Testauksessa kuvitteellinen ”Suomi”-organisaatio ja sen eri palvelualueet käyttivät sisältöä tukena toiminnan suunnittelussa: tavoitteena oli laatia ”Suomelle” kehittämissuunnitelma palveluihin liittyvien ajankohtaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Lue lisää oppimistyöpajan kulusta ja palautteista: http://www.inno-vointi.fi/WP/?p=519

Toimintaa kumppaniorganisaatioissa

Kylä Kaupungissa –hankkeen päätösseminaarissa 14.11.2012 Hämeenlinnassa esiteltiin rohkeita tapoja kehittää kunnan palveluita, jossa asukkaat ovat pääosassa. Oletko sinä miettinyt, että kuntasi seniorit perustaisivat oman kahvilan nuorisolle? Lue lisää Hämeenlinnan minipiloteista:

http://www.hameenlinna.fi/Paatoksenteko-ja-talous/Kaupungin-organisaatio/Kehittamisyksikot/Hankkeiden-esittely/Kehittamisprojektien-nettisivuja/Kyla-kaupungissa/   sekä www.inno-vointi.fi

Johtamista vai huolenpitoa? Ota kantaa verkkosivullamme!

”Lähitulevaisuuden työyhteisöt ovat kaikki hoivayhteisöjä, jossa johtaminen on huolenpitoa.” Mervi Hasun blogi pohtii huolenpidon vajetta työorganisaatioissa. Lue ja osallistu keskusteluun: http://www.inno-vointi.fi/WP/?p=491

Inno-Voijat toivottavat Oikein Hyvää ja Rentouttavaa Joulua!

Yksi vastaus artikkeliin ”Joulun ja Uuden Vuoden terveisiä Inno-Vointi projektista!

  1. Päivitysilmoitus: Inno-Vointi päätösseminaari 21.5.2013 klo 12-16 « Lähiö 2072

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *